Zin om u eens goed te laten verwennen ...

Relaxatie

Oorkaarsen

Het gebruik van oorkaarsen vindt zijn oorsprong bij de Hopi indianen.
 
Het geeft een zuivering van de geest en het verdrijft de negatieve energieën bij de voorbereiding van bepaalde ceremonies.
 
Een behandeling met hopi oorkaarsen brengt je lichamelijk en geestelijk tot rust. De kruidige geur van johanneskruid, salie en kamille, het knisperende geluid en de warmte zorgen voor een zalig gevoel. We beginnen steeds met een oorreflex massage waardoor de 141 acupunctuurpunten bewerkt worden. Op deze manier kan de werking van ieder orgaan ondersteund worden. De lymfe- en bloedcirculatie zal in het hele organisme verbeteren.
 
Door een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trillende lucht, te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, ontstaat er een lichte massage van het trommelvlies en de gehoorgang. We verkrijgen een betere doorbloeding en er is een onmiddellijk effect op de drukregeling in het oor.
 
Onderzoekers wijzen op de weldadige “neveneffecten” van deze therapie. Namelijk het verlichten van hoofdpijn, migraine, sinusitis, neus-, keel- en oorproblemen, stress, slaapstoornissen, hyperactiviteit , …
 
Oorkaarsen worden afgeraden bij epilepsiepatiënten, acute oor-ontsteking en doorboord trommelvlies.
 
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs: €80,00

Reiki

Wat betekent Reiki ?

De letterlijke betekenis is “Universele levensenergie”.
  Rei = universele energie
  Ki = vitale levensenergie

De grondlegger van de traditionele Reiki is Mikao Usui.

Reiki is een vorm van handoplegging.

 

Een reikibehandeling is ontspannend en brengt je lichaam en geest terug in balans. Het heft blokkades op door energie te sturen naar de verschillende chakra’s (energiepunten) van het lichaam.

 

De Reikibehandeling wordt gegeven in een zuivere ruimte waar je in alle rust kan genieten met relaxerende muziek en etherische oliën in geurlampjes. Tijdens de behandeling laat men energie vloeien en dit door middel van de handen in verschillende posities op het lichaam te plaatsen. Het hele lichaam wordt behandeld. De chakra’s worden terug in balans gebracht.

De behandelde persoon houdt de kleren aan.

 

 

Het is belangrijk om na de behandeling water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen te verwijderen langs de natuurlijke weg.

Een Reiki behandeling is een aanvulling en geen vervanging van de traditionele geneeskunde!!!

 

 
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs: €80,00

You cannot copy content of this page

Scroll to Top