Laat uzelf eens goed verwennen...

Massages

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zachte behandeling. Het is een techniek die ons helpt te worden wie we in wezen zijn. De metamorfosemassage is een behandeling die een transformatie op gang brengt. Dit is een verandering die blijvend is.

Deze techniek gaat ervan uit dat problemen, blokkades hun oorsprong vinden in de periode van voor onze geboorte. Deze periode is een wezenlijk deel van wie we nu zijn. De ervaringen die we in die prenatale, embryonale periode hebben opgedaan hebben, vormen de basis voor de belemmeringen die we nu in ons leven ervaren en hoe we in het leven staan.
 
De reflexlijn van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd weerspiegelt deze periode. Een behandeling bestaat uit een zachte massage van die lijn.
Bij deze massage is het vertrouwen groot. Vertrouwen dat de levensenergie zijn werk doet daar waar die nodig is zonder oordeel of verwachtingen. Bij de behandeling wordt de mens in zijn geheel gezien.
 
Oude blokkades, oude gedachtenpatronen, emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen. Het haalt het beste van jezelf naar boven. Je levensenergie wordt van binnenuit aangemaakt en zorgt voor innerlijke groei en verandering. Zo leer je worden wie je bent.
De behandeling is tevens zeer ontspannend. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de massagecrèmes van Go4balance, Bush remedie crèmes, Aura soma balance oliën, Aura soma pomanders en of Aura soma Quintessences.
 
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs: €80,00

Hoofd & nekmassage

De gemiddelde huidige leefstijl is hectisch en stressvol. Hierdoor kunnen spanningen zich als het ware ophopen in uw hoofd- nek- en schoudergebied. Denkt u bijvoorbeeld aan langdurig of verkeerd computergebruik, een verkeerde houding tijdens een telefoongesprek, uw drukke baan, etcetera. Onderzoek toont aan dat ruim 70% van de verschijnselen voortkomt uit een vorm van stress. Zoals gezegd worden de meeste hoofd- nek en schouderklachten veroorzaakt door een teveel aan stress, met als gevolg stijve- en gespannen spieren. Door het pijnlijke gevoel neemt u een compenserende houding aan. Deze verkeerde houding zorgt voor nog meer spanning, met als gevolg nóg meer klachten.
Ook uw hoofd bevat veel gevoelige spieren en zenuwuiteinden en is daardoor goed te masseren. Door een intense, maar aandachtige en milde hoofd- en nekmassage kunnen uw spieren weer tot rust komen. Dit geeft een ontspannend gevoel en leidt daardoor tot innerlijke rust. Hierdoor kan stress, pijn, spanning en stijfheid van uw spieren afnemen. De massage heeft zo een gezonde werking op uw algehele gesteldheid. Mogelijke resultaten zijn een betere doorbloeding van uw spieren, afvoer van afvalstoffen, daling van uw hartslag en bevordering van een diepere ademhaling, dus meer zuurstofopname waardoor u zich meer bewust wordt van uw eigen lichaam. Een goede hoofd- en nekmassage kan bijdragen tot vermindering van hoofdpijn en piekeren.

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de massagecrèmes van Go4balance, Bush remedie crèmes, Aura soma balance oliën, Aura soma pomanders en of Aura soma Quintessences.

 

 

Duurtijd sessie : 1u 
Kostprijs: €60,00

You cannot copy content of this page

Scroll to Top