—Werk met mij ...

Coaching

Burnout coaching

Coaching bij stress en burn-out

 Burnout wordt veroorzaakt door langdurige overbelasting bij het werk of bij de persoonlijke levenssituaties. Zoals bij de zorg voor een zorgkind, ouder of studiebelasting. En dit in de combinatie met onvoldoende herstelmogelijkheden. te weinig tijd kunnen nemen voor zaken die energie geven en waar er geen beloning is. Waar je gevoelig bent voor negativiteit. Hieronder een beschrijvingen van factoren die invloed hebben bij het ontstaan van een burn-out. 


Voorbeelden en kenmerken
Belastende werkkenmerken
 • Tijdsdruk, te veel overwerk, te veel taken, te moeilijk werk en of emotioneel zwaar werk.
 • Disbalans tussen werk en ontspanning.
 • Te weinig erkenning en sociale steun.
Persoonlijke kenmerken
 • Stress
 • Perfectionisme, faalangst, werkversalving, overdreven verantwoordelijkheidsgevoel
 • Eerder doorgemaakte depressies
 • Chronische pijn
 • Relatieproblemen
 • Gebrek aan positieve sociale contacten
 • Ingrijpende levensgebeurtenis
 • Trauma’s uit het verleden
Symptonen
 • Ernstige uitputting
 • Moeilijk slapen
 • Spierpijn, hoofd en nekpijn
 • Maagpijn, darmstoornissen
 • Hartkloppingen en verhoogde bloeddruk
 • Onzeker over functioneren
 • Niet meer tot rust kunnen komen
 • Piekeren, angst
 • Concentratiestoornissen
 • Niet meer kunnen genieten, futloos zijn

Hoe ga ik tewerk ?

Na een intake gesprek maak ik op maat voor u een plan. Het is de bedoeling dat je aangeeft wat je nodig hebt. Het plan bevat 8 stappen:

 1. Orientatie
  De ernst van de spanningen en stressklachten
 2. Analyse van stressklachten en stressbronnen
  U leert energiegevers en energievreters kennen. Zowel prive als in een werksituatie.
 3. Herstel van energie en fysieke klachten
  Vanaf de start werken we aan rust en ontspanning. u leert luisteren naar wat uw lichaam nodig heeft en rust te nemen als uw lichaam er om vraagt.
 4. Omgaan met stress en emotie
  We gaan op zoek hoe jouw manieren zijn. Je krijgt zicht in stress verhogende gedachten en leert technieken om sneller te relativeren.
 5. Werken aan je talenten of competities
  Zelvertrouwen, assertiviteit, grenzen bewaken, nee zeggen, plannen en prioriteiten stellen, conflicten oplossen en omgaan met veranderingen 
 6. Hervinden van uzelf
  Iemand met een burnout heeft zichzelf en zijn behoeften vaak een lange tijd opzij gezet. U ontdekt wat uw waarden en talenten zijn  maar vooral wat belangrijk voor u is.
 7. Match met sociale omgeving en werk
  Uw energievretende onderwerpen en uw conflicten. Past het werk bij uw talenten. Zijn er aanpassingen nodig op uw huidig werk of wilt u iets anders starten?
 8. Terugval preventie , re-integratie en follow up
  U voelt zich in deze periode al veel beter. Voordat u terug keert naar het werk maken we een plan en bespreken we of er een follow up nodig is en of u dit wenst.
Het doel van deze coaching kan zijn voorkomen of verkorten van ziekteverzuim, leren kennen van stresssignalen, inzicht krijgen van persoonlijke stressoorzaken, leren de bron van stress aanpakken.
Bij dit alles kan er gekozen worden om u mee te ondersteunen door gebruik van bloesemremedies en of kruidenflesjes van Go4balance.
 
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs : € 80,00 + eventueel zelf samengesteld flesje van remedies. Een meerprijs is mogelijk afhankelijk van het flesje.

 

Life coaching, iets anders dan gewone coaching ?

Nee. Hier gaat het niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden. Dat kan op verschillende gebieden zijn.

Als je naar je leven kijkt, en hulp zou willen om te ontdekken en realiseren wat je ~echt~ wilt, wat je diepste verlangens zijn, is life coaching een goede manier om richting te geven aan je leven en deze doelen te bereiken..

De behoefte om er iets aan te doen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat we geïnspireerd worden door anderen. We zien iemand anders die heeft bereikt wat wij willen, een nieuwe mogelijkheid kan bij je opkomen, je krijgt een flits van inzicht of iemand daagt je uit.

Of ben je iemand die met enthousiasme aan nieuwe projecten begint om een paar weken of maanden later weer met iets nieuws te beginnen terwijl de vorige nooit afraken?

Doordat in de waan van de dag de behoeften om te veranderen geen stand houden, verandert er veel minder in ons leven dan mogelijk is.

Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.

Een life coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensproblemen. Ze zijn er om, samen met jou, te onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen.

Een lifecoach oordeelt niet over je en vindt niet dat je iets fout doet. Ik ben er eenvoudig om je te gidsen en zaken makkelijker te maken.

Zonder coaching – zonder structurele aanpak – is het onze natuurlijke neiging om in onze gewoontepatronen te blijven steken. Je werkt, verdient geld, blijft in dezelfde relaties, houdt dezelfde belemmeringen om te veranderen. Je wilt steeds weer dat dezelfde dingen veranderen, maar verandert ze niet. Je voelt de behoefte tot verandering – maar je verliest hem even snel. Alles bij het oude laten is het logische resultaat.

 

Door life coaching krijg je je gedachten, gevoelens en acties op een lijn. Hierdoor ontstaat een gedragsverandering waardoor het makkelijker wordt om je dromen, verlangens en behoeften te vervullen

 
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs: €80

Spirituele coaching

Pre-transformatietherapie en transformatietherapie

Je kan in je ziel voelen welke beslissingen het best voor je zijn en hoe je gelukkig kan leven. Daarvoor moet jij je ziel zuiver afstellen. Dit kan je leren tijdens de pre-transformatietherapie.De pre-transformatietherapie heeft als doel om beter contact te leren maken met je ziel en je ziel te voelen. Je leert opnieuw een verbinding met je ziel te maken waardoor jij je weer kan laten leiden door je intuïtie. Om je ziel zuiver te kunnen voelen, maak jij je onderbewuste leeg.

 

Tijdens een 8-tal sessies gaan we aan de slag met soulbreathing, channeling , regressie, sacraalmassage, psychosomatische analyse en healing.

 

Anderzijds schakelt je ziel de geesteswereld in om al je mogelijkheden te ontplooien en succes te ervaren bij je ondernemingen. Voorwaarde daartoe is je ziel op de juiste wijze te activeren. Je kan aan je ziel werken tijdens de transformatietherapie.

 

De totale therapie beslaat een 20 tot 25 sessies, afhankelijk van de zwaarte van het karma en de sterkte van de zielsangst. Jij kan zelf het ritme van de sessies bepalen. Reeds na de eerste sessies merk je een duidelijke stressvermindering en een grotere openheid voor de ervaringen van de ziel. Er wordt voor jou een specifiek en doelgericht programma vanuit de DNA-code van je ziel samengesteld. Dit programma wordt opgesteld door William Gijsen (www.williamgijsen.org) die hiervoor contact onderhoudt met Meester Anthon.

 

Tijdens de transformatietherapie worden er spirtuele technieken gebruikt. We starten met een intake bespreking van je DNA code. Nadien volgen een reeks sessies waarin spirituele technieken gebruikt worden waarvan je een korte beschrijving hieronder terugvindt

Soulbreathing

Het doel van soulbreathing is om je te verlossen van onverwerkte emoties uit het verleden. Emoties die zich gewoonlijk oncontroleerbaar uiten wanneer ze worden getriggerd. Op een bepaald moment wordt je ineens verrast door pijn en verdriet , woede of frustratie. Dit komt omdat er iets je aan deze onverwerkte emotie herinnert. Dat kan bvb een film zijn of iemand die een vervelende opmerking maakt.Soulbreathing is een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat die emoties worden gedeblokkeerd en verwerken.

Lascia

Het doel van lascia is je te bevrijden van opgehoopte emoties. Tijdens je leven heb je emoties opgeslagen in je onderbewuste. Het onderdrukken van emoties vraagt dagelijks veel energie. Je voelt je futloos omdat je onderbewust energie aan het steken bent in het blijven verdringen van je emoties. Met lascia krijg je de kans om je hiervan te bevrijden. Bij deze behandeling boks je op een kussen of bokszak tot je doodmoe bent en zo de onderdrukking van negatieve en opgekropte emoties niet langer kan volhouden en alles laat vrijkomen.Na de techniek ga je je meer energieker en rustiger voelen.

Regressie en reincarnatie

Het doel van de regressietherapie is traumatische ervaringen van de cliënt oplossen door hun vroegere levenservaringen te laten beleven.Bij reïncarnatietherapie worden ervaringen uit vorige levens herbeleefd. Je gaat terug naar een diepgeworteld probleem uit het verleden om dit helemaal te doorleven, te verwerken en vervolgens los te laten

Channeling

Channeling is contact maken met de geesteswereld. Je leert hier om contact te maken met je ziel, je geleide geest en gids.
Duurtijd sessie : 1,5u 
Kostprijs: €80

Zin in coaching ?

Vul het contactformulier in

You cannot copy content of this page

Scroll to Top