Over mezelf

Ervaren therapeut en coach

Wie ben ik ?

Ik ben Suzy , getrouwd en heb 2 prachtige volwassen zonen.

Ik hou van mijn familie, reizen en van de zee waar ik volledig tot mijn rust kom.

Spiritualiteit, de weg van de ziel, alles wat het mens zijn omvat zijn een passie voor mij. Voor mensen zorgen, luisteren en begeleiden was van kinds af al een droom , een verlangen.

Mijn praktijk is meer dan 18 jaar geleden geboren.

Het was op een moment dat mijn ziel via mijn lichaam, pijn, verdriet en oververmoeid zijn aangaf dat het tijd was voor verandering.

Mijn werk in UZ Gasthuisberg bij het verzorgen van mensen gaf me geen voldoening meer. Het was in die tijd dat bloesemtherapie, kleurentherapie en de leer van de DNA-Code van de ziel op mijn pad kwamen.

Kleuren zijn al van mijn kindertijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Kleuren bepalen onze stemming, ze laten zien wat er binnen in ons leeft.

Mijn zielenkleur is roos en goud. Wit en zwart zijn de kleuren van mijn hart. Goud staat voor de gouden draad van je leven oppakken en je levensdoel vinden. Roos is verwerkt verdriet dat overgegaan is naar zachte liefde voor mezelf. Zwart is boosheid, angst en rouw dat overgegaan is naar kracht en zelfbewustzijn. Wit is verlichting, evenwicht en vrede. Al deze kleuren vind je tevens terug op mijn website.


Eind 2021

Mijn wereld kwam even tot stilstand. Op kerstmis kreeg ik te horen dat ik baarmoederhalskanker had, er werd reuma en een zware hernia vastgesteld. Gezien de ernst werd ik vrij snel geopereerd en 6 weken nadien werd een behandeling opgestart in de pijnkliniek. Het gevolg was dat ik mijn praktijk voor een tijdje moest sluiten.

Mezelf de tijd geven om te herstellen, terug rust te vinden in mijn hoofd en gevoel. Ik heb mezelf terug moeten hervinden, terug evenwicht en balans  verkrijgen in werk en mijn gezondheid.  Dank zij de hulp van mijn familie, vrienden en goede begeleiding van de juiste mensen sta ik er terug.

Nu sta ik nog meer achter mijn levensquote: dromen, durven en doen.

 

Ik ben er terug klaar voor om jullie met mijn tonnen ervaring te ontvangen. Jullie helpen de weg van jullie hart en ziel te vinden. Van angst in liefde en vertrouwen te gaan.

 


Mijn opleidingen

 

Door het volgen van al deze opleidingen en dit ook zelf in mijn leven te integreren en te gebruiken heb ik de gouden draad in mijn leven gevonden en is mijn praktijk tot stand gekomen.

Het voelt zalig om elke dag mensen op pad te helpen om een droomleven te creëren. En zo zet ik mijn levensslogan om in de praktijk. “Dromen, durven en doen.”

Als je gelooft in je dromen, en er durft voor te gaan, kan je van je leven een hemel op aarde maken.

 

 

 

Heb je vragen voor mij ?

You cannot copy content of this page

Scroll to Top