Suzy op Facebook

 

Reacties cliënten


Geplaatst maandag 23 September door Stijn

Liefste Suzy,

Ongeveer een dik jaar geleden kwam ik bij je aan, helemaal leeg en op, niet wetende waar mijn pad in het leven nu naar toe moest gaan. Ik was erg onzeker, had nergens meer zin in en wist op vele momenten geen blijf meer met mezelf.

Op advies van mijn zeer goede huisarts Van der Mieren kwam ik bij jou terecht. Ik weet nog hoe we de eerste keren heel veel bleven praten, om toch te kijken waar het probleem zat, ik voelde me meteen gerust gesteld als ik bij jou kwam. Ik had het gevoel dat er eindelijk iemand was die wist met wat voor problemen ik in men maag zat, iemand die me begreep en samen met mij naar een oplossing wilde zoeken.

Uren hebben we gepraat, oefeningen gedaan om mezelf beter te leren kennen, mezelf tot rust te brengen, mijn angsten te overwinnen en men zelfvertrouwen op te krikken. Ik was op elk moment welkom, ik moest je maar een belletje geven en je stond voor me klaar, zelfs op de meest moeilijke momenten.

 Langzaam aan begon ik mezelf terug beter te voelen en klom ik dankzij jou hulp uit het dal. Ik ben terug in het leven gestapt met een doel door jou, terug beginnen studeren en open staan voor anderen mensen. Ik kan nu van mezelf zeggen dat ik op de meeste momenten echt gelukkig ben en van elk moment terug zo veel mogelijk probeer te genieten. Zonder jou hulp had dit allemaal niet mogelijk geweest en ik kan je er niet hard genoeg voor bedanken.
 Deze schat aan levenswaarde neem ik mee voor de rest van mijn reis hier, ik ben er zeker van dat ze nog van pas gaat komen.

Bedankt om mij terug te laten openbloeien, te laten herleven, mijn goesting terug te hebben laten vinden..

Je bent een fantastische vrouw met een groot hart, die altijd voor iedereen klaar staat. Ik zal nooit vergeten wat je allemaal voor me gedaan hebt.

 

Bedankt voor alles!

 

Stijn


Geplaatst zondag 25 Augustus 2013 door Joke

Liedje van Joke (13 jaar) voor Suzy:

Liefste Suzy,

Je bent zo knap, je helpt me goed. Fleur in je leven is goed, je brengt het terug bij mij!

Daarom dit liedje voor jouw ik zing het met plezier voor jou.

Je vind het niet erg als ik ween, je brengt me er bovenop. 

Je brengt het lachend meisje in me terug daarom dit liedje!

 


Geplaatst maandag 25 Maart 2013 door Carine

Beste Suzy,

Als een geknakt vogeltje kwam ik naar je toe.

Vol verdriet en schuldgevoelens.

Uren hebben we gepraat.

Door dat vele verdriet, verslagenheid en schuldgevoel zag jij in mij toch een sterke vrouw.

Je geloofde in mij ook al zag ik het meermaals niet meer zitten.

Het zat zo diep dat ik al plannen had. Ik wist al waar en hoe.

Ondertussen zijn we al enkele maanden verder en die sterke vrouw die jij vanaf dag één zag komt stillaan terug.

Het is nog met ups and downs. Die diepe pijn van schuld voor ... zit er nog steeds.

Maar ik probeer anders te denken.

Dan je woorden: ieder maakt zijn eigen keuze. Je kan het niet beletten, het is hun levensles. Accepteer wat is en laat los.

En dat probeer ik te doen ook al is het moeilijk.

Mijn plannen heb ik opgeborgen. Maar de vrolijkheid, het echt gelukkig zijn daar moet ik nog aan werken.

Naar jou toekomen was mijn beste keuze.

Je liet me praten en je luisterde, ik mocht wenen en je liet het toe. Je gaf mij advies en ik nam het in acht.

Maar voral je geloofde in mij. Dankzij jou steun het oneindig geduld en begrip van mijn man, de liefde van mijn kinderen en kleinkinderen kom ik er stilaan terug bovenop.

Ik ga meer af op mijn gevoel, intuitie, ik volg mijn ziel ook spiritueel en dat gaat me goed. De engelen zullen me daarbij helpen, die zijn er altijd.

Bedankt lieve Suzy want je bent mijn engel op aarde. Je bent omgeven door licht en je straalt en dat heeft een positieve invloed op mij.

Dikke knuffel van een geknakt vogeltje dat bijna is geheeld.

Carine xxx

 

Geplaatst dinsdag 4 September 2012 door Karin

Suzy,

Blijkbaar heeft onze dochter haar laatste sessie bij u gehad. Daar ik je niet persoonlijk heb kunnen bedanken hierbij toch nog een woordje van dank voor alles wat je voor haar en voor ons gedaan hebt. 

Nooit had ik in het begin van het afgelopen schooljaar in die gunstige evolutie durven geloven en weliswaar met de nodige ups en downs. Waar ons dochter momenteel staat is een hemelsbreed verschil. Ik weet dat ze nog moeilijke momenten heeft en in de toekomst nog zal hebben, enerzijds eigen aan het leven, anderzijds problemen komend vanuit haar eigen denkwereld. Hopelijk weet ze die dan op een positieve, gezonde manier te kenteren en kan ze teruggrijpen naar datgene wat je ze gezegd en geleerd hebt.

Nogmaals mijn oprechte dank

Karin

 

Geplaatst zaterdag 25 Juni 2011 door Nadia

Beste Suzy,

Via een vriendin kwam ik bij jou terecht. Op zich voelde ik me vrij goed alleen had ik soms zo van die momenten dat ik me niet zo gelukkig voelde en niet goed wist wat ik eigenlijk met mijn leven verder wou. Na een aantal leuke en aangename sessies bij jou wist je me te vertellen dat ik bindingsangst heb en hoewel ik dat eerst niet echt wilde geloven heb ik je ondertussen toch gelijk moeten geven. Blijkbaar was ik in het verleden zo dikwijls gekwetst en teleurgesteld dat ik een mooi muurtje rond mij had gebouwd waar maar erg weinig mensen doorkwamen. Zo was ik al verschillende jaren single en dat beviel me best. Ik werkte vele uren (ja inderdaad teveel J) en ging graag op reis, dat was mijn leven. Dankzij jouw therapie, warmte en vriendschap ben ik er sterker uitgekomen en laat ik mensen meer toe en ja….sinds kort heb ik nu ook een lieve vriend. Ik geniet veel meer van het leven en werk aanzienlijk minder want ik weet nu dat er ook andere zaken belangrijk zijn in het leven. Dus lieve Suzy…ontzettend bedankt om te zijn wie je bent!

Liefs,

Nadia

 


 Geplaatst zaterdag 11 December 2010 door Melanie

Suzy,

Ik voelde mezelf superslecht in mijn vel,  uiteindelijk duwde ik mezelf dieper en dieper in de put.
Ik werd negatiever en negatiever.
Maakte mezelf ongelukkig en andere door mijn negatief gedrag. Ik heb veel meegemaakt waardoor ik anders ben gaan denken.  Niet iedereen begreep mijn situatie. Op een dag zakte ik weg in mijn verdriet, ik vroeg aan mijn mama of er zo niemand was waar ik mee kon praten en of iemand was die me kon helpen. Mama belde voor een afspraak, ik ben dan eens geweest, dierf nog niet eens iemand in de ogen kijken, was zo onzeker...
Die dag besefte ik weer dat ik er eens iets aan moest doen. Ik weet nog die opdrachtjes waar ik het moeilijk mee had. Maar ik ben blij dat dit allemaal gebeurt is, hierdoor sta ik sterker in mijn schoenen.
Ik wil je maar eens bedanken hoe je mij zelfzeker hebt gemaakt. Hoe je me assertief hebt gemaakt op een positieve manier.
Je hebt me anders doen denken over bepaalde situaties, vroeger dacht ik vaak na hoe mensen over me dachten. En nu kan me dat nog weinig schelen. Ik weet wie ik ben en ben er trots op, niemand neemt me dit van me af. Ik heb eindelijk mijn geluk weer gevonden. Ik ben zo blij dat je me; veilig hebt laten voelen, me zeker hebt gemaakt, mijn leven weer kleur hebt gegeven, assertief , gelukkig, positiever,... noem maar op !

Ik ben trots dat ik mijn problemen heb aangepakt op een goede manier!
Zovéél dankjewels en knuffels voor jou!
Je maakt veel mensen gelukkig, en dat maakt MIJ blij!

Ik wil maar zeggen tegen mensen die zich slecht voelen, laat je niet tegenhouden om er eens over te praten!
Het geeft je leven weer kleur en helpt je je geluk terug te vinden.
Ik ben supergelukkig, allemaal door deze madam!
Dankjewel om me mijn geluk terug te vinden !

MelanieGeplaatst maandag 21 December 2009 door Maria

Liefste Suzy

Het is zover, mijn therapie eindigt nu vandaag. Ik vind het wel spijtig want ik kwam graag naar je toe maar ben ook heel gelukkig dat ik weer in orde ben.
Heel toevallig en ten einde raad kreeg ik je naam in het oog. Dat heeft zo moeten zijn. Zal nooit vergeten die avond toen ik helemaal op was en geen kanten meer uitzag, samen met mijn man en dochter, op zoek waren naar jou (die zo moeilijk te vinden was), bij je binnen kwam, en je zei mij toen, ik zal je helpen en weet zeker dat je weer de oude wordt.
En ja Suzy, het is me dank zij jou gelukt, en ik heb weer een mooie kijk op het leven. Ben je zeer dankbaar voor je luisterend oor, je therapie en je warm onthaal.
Je bent een fantastische vrouw !
Veel liefs en een dikke knuffel,

MariaGeplaatst donderdag 20 Augustus 2009 door Kelly

Lieve Suzy

Anderhalf jaar geleden kwam ik bij jou terecht. Niet meer wetende wie ik was, wat mijn dromen waren en hoe het toen verder moest. Je werd meteen mijn steun en toeverlaat.
Je warme uitstraling, je lieve lach en bemoedigende woorden hebben van mij een andere vrouw gemaakt.
Een heel pak verdriet droeg ik mee op mijn schouders. Ik had al zoveel afscheid moeten nemen zonder dat ik dit ooit een plaatsje had kunnen geven. Dankzij jou heb ik alles op een rijtje kunnen zetten. Ik heb het doorleefd en een plekje in men hart gegeven. Er zijn nog momenten dat ik het moeilijk heb maar dan kijk ik terug naar dat ene bijzondere doosje en krijg ik zo’n bijzonder warm gevoel van liefde en geborgenheid en weet ik dat alles goed is…dat het goed gaat met hen!
Mijn relatie kende zijn ups and downs. Door jou ben ik gaan beseffen dat het gezinsgeluk binnen handbereik ligt. Ik moest niet werken aan mijn partner maar moest werken aan mezelf. Werken aan jezelf komt alleen maar je relatie ten goede. Doordat ik sterker ben geworden en meer vertrouwen heb in mezelf is alles veel beter beginnen gaan. Die downs zullen er wel eens tussen komen maar ik heb geleerd dat deze situaties zich voordoen om iets uit te leren. En ik heb mezelf voorgenomen in elk probleem ook het positieve te zien. Altijd men droom en doel voor ogen te houden. Vertrouwen te hebben in mezelf, in men relatie, in men gezin en het mama- zijn.
Dit laatste is zo’n een bijzonder stuk in mijn leven. Jij hebt van mij een mama gemaakt die haar dochters laat zien dat ook tijd voor jezelf belangrijk is. Dat ik naast mama ook nog, partner, leerkracht enz. ben. Dankzij jou weet ik nu dat ik het goed doe als mama.
Ik wil je ook bedanken voor je hulp bij mijn dochtertje. Ze is net drie geworden en ze gaat sinds een half jaar flink alleen slapen…en dit dankzij jou! Het bange meisje dat mama of papa naast haar bedje moest hebben is nu veranderd in een zelfstandige meid. Soms stelt ze nog wel de vraag of we bij haar komen maar onze oefeningen, etc helpen dan schitterend. Ze heeft er vertrouwen in dat papa en mama, bij het buitengaan van de kamer, maar net om het hoekje zijn. Dat we er altijd zijn!
Iets wat ik ook nog wil aanhalen voor ik afsluit is dat ik door jou en ook door mezelf een bijzonder mooi geschenk heb gekregen…mijn tweede dochtertje! Ik had de hoop een beetje opgegeven, zo vaak afscheid moeten nemen van kleine pareltjes in wording. En dan gebeurde er een wonder, een tweetal maanden na onze eerste ontmoeting bleek ik weer zwanger te zijn en deze keer is ze gebleven. Door aan mezelf beginnen te werken is zij op mijn pad gekomen, ze wou een sterke mama. Je hebt haar mee zien en voelen groeien en wat is ze een prachtmeid geworden.
Suzy bedankt voor al het moois…
Bedankt voor de mooie en ook moeilijke momenten! Ik weet nu dat ik ze aankan!
Ik beloof je dat ik blijf verder werken aan mezelf en aan men droom...ik kijk er zo naar uit.
Ik zal je zeker nog zien op momenten dat het moeilijker gaat of gewoon wanneer ik eens wat tijd wil voor mezelf.
Je hebt een bijzonder plekje in men hart.

Knuff Kelly


Geplaatst donderdag 12 Maart 2009 door Vicky

Enkele jaren geleden zat ik op een plaats in mijn leven waar ik absoluut
niet gelukkig was. Ik herkende mezelf niet meer. Ongelukkig in mijn
relatie, in mijn uitzichtloze job, in eigenlijk alles wat ik deed. Zelfs
mijn lichaam blokkeerde.

Via mijn ostheopate leerde ik Suzy kennen. Dat was de start van mijn
zoektocht naar een ander leven. De zoektocht naar mijn ware IK. Het is
geen gemakkelijke zoektocht geweest, ik heb drastische beslissingen
genomen, die ik dank zij de steun van Suzy toch kon blijven volhouden. Zij
stond mij bij met bloesems, raad, reiki en inzicht.

Ondertussen heb ik het werk, de liefde en het leven gevonden waarbij ik
mij gelukkig voel. Ik sta elke ochtend op met vertrouwen, moed, energie en
vreugde!

Dankjewel Suzy om mij zover te begeleiden!

Vicky


Geplaatst maandag 28 April 2008 door Tinne

Ik zat met iedereen die lief had en met mezelf in deknoei. Dit was al enkele jaren aan de gang tot ik voor mezelf zei STOP, dit wil ik niet meer. Ik wil tot rust komen met mijn eigen ik en de stress opzij zetten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, als eerste de
vraag hoe begin ik daaraan?

Ik wist dat Suzy, die ik al enkele jaren ken, bloesemtherepie enz. deed.Maar stond ik nogal ongelovig tegenover al die dingen,
proberen kan geen kwaad dacht ik en erger worden dat kon niet.
Dus ben ik gestart met bloesems.

Ook Suzy wist dat ik mijn twijfels had, dat was voor haar geen probleem, dit omdat ze zeker was dat ze mij wel kon helpen.
Mijn therapie heeft ongeveer een jaar geduurd. Elke keer ik langs geweest was bij Suzy kwam er iets los in mij de ene keer was dat VREUGDE, dan VERDRIET, WOEDE, LIEFDE, telkens weer iets anders dat in mij vast zat, dat ik wou vergeten kwam er nu uit, je kan het pas afsluiten als je het verwerkt hebt.
Het voelde vaak zeer goed aan maar je moet ook door de minder leuke momenten door, maar het lucht op.
Nu zijn we ongeveer 6 maand verder en ik voel dat ik nog elke dag groei en mezelf beter leer kennen en beter met allerlei situaties om kan gaan. En wat ook belangrijk is dat mensen rondom mij voelen dat ik veel beter in mijn vel zit.

Het gevoel dat ik nu heb is veel ontspannender, zo licht alles weegt niet meer zo zwaar op mij, ik voel me gewoon SUPPER.

Dit heb ik te danken aan Suzy, die me steeds de raad gaf en de steun en ook de juiste bloesems, ook reiki en meditatie heb ik gedaan en dit alles gaf mij rust.
Wat ik geleerd heb is; denk eerst aan jezelf en doe waar je jezelf goed bij voelt, dan veranderd er al veel met je lichaam, ook genieten heeft je lichaam nodig, het is allemaal zo belangrijk.

Suzy nog eens bedankt, we zien elkaar nog, want af en toe zal ik je toch nog eens nodig hebben.


Geplaatst zondag 2 Maart 2008 door Sofie

Een drietal jaren geleden begon mijn zoektocht naar mezelf.
Als ik de balans toen in mijn mijn leven op maakte, ik was lichamelijk en emotioneel een wrak.
De ene klacht na de andere en van de ene mislukte relatie in de andere deed me wel beseffen dat er dringend iets
moest veranderen.

Ik kreeg via iemand het telefoonnummer van Suzy en binnen het uur had ik reeds een afspraak gemaakt want dit voelde goed aan.
Het was niet steeds gemakkelijk maar toch bleef Suzy de kracht in mijn naar boven halen om er voor te gaan.
Veel pijnlijke en weggestoken emoties zijn weer terug bovengehaald om ze een plaatsje te kunnen geven.

We leven in een maatschappij dat we steeds maar verdergaan ook al gaat het ons niet af,
maar ik heb geleerd soms moet je al al eens stilstaan en dat slechte gevoel toe laten en ons dan terug herpakken
en terug het positieve en al het mooie van ons leven te zien.
De mensen te aanvaarden en te nemen zoals ze zijn...

Dit is mij allemaal heel duidelijk geworden toen ik in april 2007 een miskraam kreeg,de pijn, het verdriet
ik moest er gewoon mee omgaan vooraleer ik opnieuw zou zwanger kunnen geraken. Ik moest loslaten...
En dit met de geweldige steun van Suzy die steeds klaar stond met haar troostende woorden en haar visie op de dingen.
Na 2 maanden was ik opnieuw zwanger en eigenlijk ben ik heel blij dat ik de therapie ben blijven volgen want ik heb ons
kindje al van in het begin zoveel moois kunnen geven. 
Ik herriner mij nog in december als ik 7 maand zwanger was kreeg ik al harde buiken.
Suzy zei me toen dringend te gaan rusten want ons kindje stond te springen om geboren te worden.
Ze dacht nooit dat ik mijn volledige zwangerschap ging uit doen.
Eind december zei ze mij nog geniet er nog maar van want langer dan 5 weken loop jij niet meer rond.

Ja hoor...29 januari is ons klein wonder al geboren ze kon niet langer wachten om op deze wereld te komen.
Mijn bevalling is supergoed meegevallen ondanks mijn angsten maar met de goede tips van Suzy is dit een prachtige bevalling geweest.
Als mama je kindje loslaten is geen gemakkelijke taak maar besef dat dit nodig is daarom zou ik dit nog willen opdragen aan
mijn klein engeltje:

Jij mag zijn zoals je bent
Om te worden wie je bent
Je hoeft niet te worden wie wij wensen.
Je hoeft niet te doen wat we zelf niet konden
Je moet worden waarheen je zelf wijst
... je eigen wonder...

Maar dit is allemaal nodig geweest om te vrouw te worden die ik nu ben.
Ik ben nu een meer zelfverzekerde, evenwichtige vrouw die niet mag vergeten dat de kracht alleen in haar zelf zit
en dat we zelf bepalen wanneer we verandering in ons leven brengen.
Wat ik zeker geleerd heb liefde en gezelligheid zijn met geen geld ter wereld te koop.
Dit moeten we meer doen een balans maken en eens stilstaan in ons leven,
dan beseffen we weer hoe mooi het leven kan zijn.

Ik wil alleen nog zeggen Suzy bedankt voor alles, je bent een fantastische , warme, krachtige vrouw en ik hoop
dat ons pad nog lang dat van elkaar mag kruisen.


Geplaatst maandag 18 Februari 2008

In 2005 kreeg ik het voorrecht moeder te worden van een prachtige dochter; Dit lieflijke wezentje zette heel mijn wereld op zijn kop. Hoewel ze blaakte van gezondheid kon mijn meisje 's nachts de slaap niet vatten. Nacht na nacht werd zij meermaals wakker en dit maanden op een stuk zonder een aanwijsbare reden.(Het was geen honger of natte luier). Na een jaar van zo goed als slapeloze nachten kwam ik toevallig ( nu weet ik dat toeval niet bestaat) iemand tegen die mij door verwees naar Suzy. Ik maakte een eerste afspraak. Ik kwam terecht bij een zeer sensitieve, charismatische vrouw, die mij meteen gerust stelde. Met mijn dochter was niets aan de hand. Zij wilde mij gewoon iets laten inzien.  Ik moest aan mezelf gaan werken. Zowel mijn meisje als ikzelf moesten bloesems nemen. Na twee maanden sliep ze de hele nacht door en moest ze niet langer druppeltjes nemen.
Ondertussen, door de gesprekken met Suzy, was ik er achter gekomen dat er meer in mezelf zat, dan ik aanvankelijk dacht. Het leven kon zoveel meer betekenen als ik mijn angsten kon opzij  zetten. Sessie na sessie werd bijna elk aspect van mijn leven onder de loep genomen. Ondertussen nam ik trouw mijn druppeltjes in omdat ik voelde dat deze het hele proces ondersteunden. Suzy wist mijn vertrouwen te winnen door elke keer opnieuw haarfijn een diagnose te stellen. Laag na laag werd mijn muurtje, dat ik met de jaren om me heen had opgebouwd uit zelfbescherming, afgebroken, zodat ze uiteindelijk haar vinger op de zere plek kon leggen. Het was zeer confronterend en ik ben mezelf een paar keer tegen gekomen. Maar zelfs in mijn donkerste uren wist Suzy mij er telkens weer bovenop te helpen door mij te wijzen welk pad ik moest bewandelen, welke denkpatronen ik moest doorbreken. Ze had er het volste vertrouwen in dat ik een krachtige, positieve vrouw zou worden. Mijn therapie is nu afgerond en met enige fierheid kan ik zeggen dat ze gelijk heeft gekregen!
Ondertussen maak ik deel uit van een meditatiegroepje dat door Suzy wordt begeleid. Alhoewel het er heel gemoedelijk aan toe gaat wordt er onmiskenbaar gewerkt aan ieders spirituele bewustwording. Maar in de eerste plaats zijn de meditatieavonden vooral ontspannend en leerrijk. Ieders ervaring komt aan bod en wordt besproken met respect voor de integriteit en gevoeligheden van de groepsleden. Er is altijd tijd voor een grappig intermezzo of een luchtige noot zodat iedereen met een blij gemoed naar huis gaat.
De zoektocht naar wat dit leven nu echt voor mij kan betekenen, en hoe ik het beste uit mezelf kan halen is nog niet ten einde. Maar Suzy heeft mij al aardig op weg geholpen.
Ik heb  vertrouwen in de toekomst en ben benieuwd wat voor moois er nog allemaal op mijn pad komt want ik weet nu wel zeker dat toeval niet bestaat!

 Geplaatst maandag 28 Januari 2008 door Martine

Via mijn osteopate leerde ik Suzy kennen die met bloesems werkt! Sindsdien is er een andere wereld voor mij open gegaan! Vroeger(en dit is nog niet zo lang geleden) was ik verlegen,had ik een enorm minderwaardigheidsgevoel,
kon ik moeilijk contacten leggen en vooral:lag ik verschrikkelijk met mezelf in de knoop!Na een intensieve behandeling met bloesems,reiki en meditatie(en natuurlijk met de geweldige hulp en steun van de therapeute) ben ik veranderd in een BLOEM VAN EEN VROUW!!!!

Dankjewel,Suzy!!!


Untitled Document