Suzy op Facebook

dinsdag 17 januari 2017 - Lezing door Sandra Bakkari

Heb jij al vele diëten geprobeerd? Herval je toch steeds terug in je oude gewoontes? Dan is deze lezing zeker iets voor jou.

De Sana-methode staat voor een gezond en evenwichtig eetpatroon dat deel uitmaakt van een gezonde levenswijze. Het Sana-eetpatroon kent zijn oorsprong in hetSandra Bakkari oorspronkelijke mediterraanse dieet. Het gaat terug naar de basis van gezond eten door gebruik te maken van natuurlijke voedingsmiddelen boordevol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen. Er is een prominente plaats weggelegd voor superfoods: dit zijn voedingsmiddelen boordevol beschermstoffen. Denk bijvoorbeeld aan broccoli, blauwe bessen, kurkuma, olijfolie en pure chocolade. Variëren met superfoods vormt een belangrijk onderdeel van het Sana-eetpatroon.

De Sana-methode is gebaseerd op de 7 Sana-principes, die stap voor stap kunnen worden toegepast. Een gezond eetpatroon betekent niet dat er nooit meer mag toegegeven worden aan een dessertje of een portie frietjes. Als uw levensstijl voor 80 procent aansluit bij de Sana-principes, is er 20 procent marge die naar believen ingevuld kan worden. De gerechten die de Sana-methode illustreren vormen het ultieme bewijs dat gezonde voeding niet saai en smaakloos is, en dat een gezond voedingspatroon gemakkelijk in de dagdagelijkse keuken toegepast kan worden.

ijdstip : van 19:30u tot 22:00u

Inkom : € 20,00

Coach : Sandra Bakkari

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan in de winkel van Solsties of online door het aankopen van tickets op de website www.bloesemremedies.be. Na het aankopen van tickets ontvang je een factuur welke uw ingangsticket is.

LAATSTE NIEUWS

dinsdag 17 januari 2017

Lezing door Sandra Bakkari
Heb jij al vele diëten geprobeerd? Herval je toch steeds terug in je oude gewoontes? Dan is deze lezing zeker iets voor jou.
lees meer

donderdag 12 november 2015

Lezing door Geert Kimpen - Maak GOUD van je leven
Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? En wie je werkelijk zou willen zijn? Waarom je hier bent? Wat nu echt de zin van jouw leven is?
lees meer

zaterdag 05 april 2014

Bewustwordingsweekend aan de kust op 16-18 Mei 2014
Bewustwordingsweekend aan de Belgische kust op 16 tot 18 Mei 2014. Locatie : Lombardsijde, de zeekameel
lees meer
Untitled Document