Suzy op Facebook

Life coaching

Is dat iets heel anders dan 'gewone' coaching? Nee. Hier gaat het niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden. Dat kan op verschillende gebieden zijn.

Als je naar je leven kijkt, en hulp zou willen om te ontdekken en realiseren wat je ~echt~ wilt, wat je diepste verlangens zijn, is life coaching een goede manier om richting te geven aan je leven en deze doelen te bereiken.

De behoefte om er iets aan te doen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden doordat we geïnspireerd worden door anderen. We zien iemand anders die heeft bereikt wat wij willen, een nieuwe mogelijkheid kan bij je opkomen, je krijgt een flits van inzicht of iemand daagt je uit.

Of ben je iemand die met enthousiasme aan nieuwe projecten begint om een paar weken of maanden later weer met iets nieuws te beginnen terwijl de vorige nooit afkomen?

Doordat in de waan van de dag de behoeften om te veranderen geen stand houden, verandert er veel minder in ons leven dan mogelijk is.

Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.

Een life coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensproblemen. Ze zijn er om, samen met jou, te onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen.

Een lifecoach oordeelt niet over je en vindt niet dat je iets fout doet, ik ben er eenvoudig om je te gidsen en zaken makkelijker te maken.

Zonder coaching - zonder structurele aanpak - is het onze natuurlijke neiging om in onze gewoontepatronen te blijven steken. Je werkt, verdient geld, blijft in dezelfde relaties, houdt dezelfde belemmeringen om te veranderen. Je wilt steeds weer dat dezelfde dingen veranderen, maar verandert ze niet. Je voelt de behoefte tot verandering - maar je verliest hem even snel. Alles bij het oude laten is het logische resultaat.

Door life coaching krijg je je gedachten, gevoel en acties op een lijn. Hierdoor ontstaat een gedragsverandering waardoor het makkelijker wordt om je dromen, verlangens en behoeften te vervullen

LAATSTE NIEUWS

dinsdag 17 januari 2017

Lezing door Sandra Bakkari
Heb jij al vele diëten geprobeerd? Herval je toch steeds terug in je oude gewoontes? Dan is deze lezing zeker iets voor jou.
lees meer

donderdag 12 november 2015

Lezing door Geert Kimpen - Maak GOUD van je leven
Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? En wie je werkelijk zou willen zijn? Waarom je hier bent? Wat nu echt de zin van jouw leven is?
lees meer

zaterdag 05 april 2014

Bewustwordingsweekend aan de kust op 16-18 Mei 2014
Bewustwordingsweekend aan de Belgische kust op 16 tot 18 Mei 2014. Locatie : Lombardsijde, de zeekameel
lees meer
Untitled Document